21 Temmuz 2011 Perşembe

Direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyiz | Otomotiv -Trafik İşlemleri - Ehliyet Sınavları

Direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyiz : ehliyet işlemleri, sürücü belgesi alma, direksiyon sınavı soruları, sürücü sınıfı, ehliyet sınavı, direksiyon eğitimi, trafik işlemleri, sürücü belgesi, ehliyet, ilk yardım dersleri, direksiyon öğretmeni, ehliyet sınavları, direksiyon sınavı, pratik direksiyon sınavı, ehliyet alma, direksiyon değerlendirme sınavı, pratik sınav, araç kullanımı, sürücü belgesi sınavı.
Direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyiz sorusunu Sürücü Kursu Eğitim Müdürü Sinan Akduman bey alltaki videoda görüntülü yanıtlıyor.




Ayın hangi döneminde hamile kalma şansı artar | Kolay Hamile Kalma Yolları

Kolay Hamile Kalma Yolları - Ayın hangi döneminde hamile kalma şansı artar : hamilelik için uygun zamanlar, yumurtlama dönemleri, hamile kalmanın yolları, nasıl hamile kalınır, gebelik, düzensiz adet, hamile kalma, bebek, gebe, anne, hesap, hamile kalmak, yöntem, çocuk, hamilelik, kolay hamile kalmanın yolları, adet, yumurtlama, hamile, hamilelik için elverişli günler.
Ayın hangi döneminde hamile kalma şansı artar sorusunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tülin Gürel Kocatepe görüntülü ve ayrıntılı bir şekilde alttaki videoda yanıtlıyor.



Güneş yanığı olduğunda ne yapmak gerekir? | Güneşten Korunmanın Yolları

Güneşten Korunmanın Yolları:Güneş yanığı olduğunda ne yapmak gerekir? - antihistaminik ilaçlar, soğuk nemlendirici, kortizonlu pomat, hafif etkili kortizon, güneş, yaz, güneş yanığı şikayeti, güneş çarpması, yanma, antihistaminik, deniz, güneşlenme, güneş yanığı tedavisi, bronzlaşma, sıcak, güneş yanığı, kaşıntı, güneş yanıkları, yanık türleri, güneşten korunmak.

Güneş yanığı olduğunda ne yapmak gerekir sorusunu M.Ü. Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Özlem Demirçay görüntülü yanıtlıyor.




Hamileliğin 8. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır?

gebelik, bebeğin gelişimi, anne karnındaki bebeğin gelişimi, hamilelik gelişimi, bebek, gebe, gebelik gelişimi, doğum, hamile, hamilelik, anne karnındaki bebek, fetus, hamileliğin 8. ayı, kadın, bebek gelişimi, hamileliğin sekizinci ayı, anne.
Hamileliğin 8. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır sorusunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe görüntülü yanıtlıyor.


Karnı incelten yer egzersizleri nelerdir?

karın bölgesi, bölgesel egzersiz çeşitleri, egzersiz yöntemleri, göbek eritme, egzersiz çeşitleri, göbeği eritme, bölgesel incelme, günlük egzersiz programı, egzersiz, yer egzersizleri, basit karın çalışmaları, egzersiz şekilleri, karın bölgesinde yağlanma, karın egzersizi, karnı inceltmek, spor, sağlıklı yaşam.

Karnı incelten yer egzersizleri nelerdir sorusunu Fitness Uzmanı Serhat Sıdal görüntülü yanıtlıyor



Yüzmeyi öğrenmek isteyenler ne yapabilir?

Yüzmeyi kendi kendine öğrenmek isteyenler ne yapabilir? video izle, Yüzmeyi kendi kendine öğrenmek isteyenler ne yapabilir? videosu izle, Yüzmeyi kendi kendine öğrenmek isteyenler ne yapabilir?
Yüzmeyi kendi kendine öğrenmek isteyenler ne yapabilir sorusunu Yüzme Antrenörü Ali Eyüpoğlu görüntülü yanıtlıyor


20 Temmuz 2011 Çarşamba

Zorunlu trafik sigortası nasıl yaptırılır

zorunlu trafik sigortası, kapsam, polis, sigorta, hukuk, poliçe, prim, araç, risk, motorlu araçlar, trafik, sözleşme, araba, kaza.


Zorunlu trafik sigortası adındanda anlaşılacağı üzere Türkiye'de araç sahiplerinin yaptırmak zorunda olduğu bir poliçedir, neyi kapsar size gelen zararı değil karşı tarafa kusurunuz oranında verdiğiniz zararı öder. Yani ben arabamla hareket halindeyim ve bir kazaya karıştım %100 kusurluyum karşı tarafa verdiğim zararı trafik poliçem %100 limitler dahilinde öder. %50 kusurluyum karşı tarafa trafik poliçem ksurum oranında yani %50 oranında öder. O yüzden belli limitler vardır bu limitler her yıl değişkenlik gösterir. Hususi otomobil diye bir sınıf vardır, yaş marka modelleşmez bütün bu hususi otomobiller aynı pirimi öder. Kamyon ise daha yüksek bir prim, kamyonet ise daha farklı, otobüs ise daha farklı, traktör ise daha farklı aynı kaskodaki trafik poliçesi yaptırırken daha henüz hasar yapmamışsanız hasarsızlık indirimi alırsınız ama kasko'dan farkı trafik poliçesinde hasar yaparsanız bir sonraki sene biraz farklı miktarda pirim ödersiniz.

Trafik sigortası nedir

sigorta poliçesi, sigorta ücreti ödemesi, trafik sigortası, trafik sigortası teminatları, kasko, kaza sonrası trafik gideri, trafik, trafik kazası yapmak, sigorta, zorunlu trafik sigortası, zorunlu trafik sigortaları, kaza sonrası sakatlanma, kaza sonrası maddi zarar, türkiye sigorta ve reasürans şirketleri birliği, trafik kazası, tsrşb, trafik sigortası fiyatları, trafik sigortası teminat kapsamı, araç sigortası, tsrsb, trafik kazasında yapılması gerekenler, trafik sigortası sorgulama, kaza yapmak, trafik sigortaları, zorunlu sigortalar.


Trafik sigortası nedir sorusunu Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Uzmanı Sevim Savaşçı görüntülü yanıtlıyor^.

Kasko sigortası ile trafik sigortası arasındaki fark nedir?

teminat altına alınan zararlar, motorlu kara taşıt araçlar, trafik sigortaları, tsrsb, manevi tazminat talepleri, kasko ile trafik sigortası arasındaki farklar, üçüncü şahıslara verilen zararlar, tsrşb, sigorta, maddi zararlar, sigorta şirketi, sorumluluk sigortaları, trafik sigortası, kasko, motorlu araç sigortaları, zorunlu sigortalar, trafik sigortasının önemi, kasko sigortası, kaza sonrası, sigorta sözleşmesi, türkiye sigorta ve reasürans şirketleri birliği, ihtiyari sigortalar, ihtiyari mali sorumluluk sigortaları, maddi zararların teminat altına alınması, paket poliçeler, araç sahibinin maddi zararı.





19 Temmuz 2011 Salı

Gusül abdesti nasıl alınır - Gusül abdesti alma

abdest çeşitleri, abdest duası, abdestin farzları, müslüman, ilmihal, ibadet, abdest alırken dikkat edilecekler, dua etmek, abdest almak, müslümanlık, abdest nasıl alınır, abdest, boy abdesti, boy abdestini alma nedenleri, ibadet etmek, niyet etmek, abdest nedir, vücudu yıkamak, islam, namaz, gusül abdesti, iman, islamiyet, abdest almayı öğrenmek.



Göz makyajı nasıl hızlı yapılabilir?

göz farı, makyaj, rimel, hızlı makyaj, güzellik, pratik makyaj, nasıl pratik makyaj yapılır, hızlı göz makyajı, kahverengi göz kalemi, kalem çekmek, göz makyajı, koyu renk göz kalemi, doğal makyaj