9 Aralık 2010 Perşembe

ARAÇ MUAYENESİ İÇİN RANDEVU ALMA

ARAÇ MUAYENESİ İÇİN RANDEVU ALMAARAÇ MUAYENESİ RANDEVU ALMA


ARACINIZA RANDEVU ALABİLMENİZ İÇİN ÖNCELİKLE BURAYA TIKLAYINIZ, DAHA SONRA AŞŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDİNİZ.
araba muayene randevusu almak, araç muayene randeve, araç muayene randevu almak, araç muayene randevusu almak, araç muayene randevusu almak istiyorum, muayene randevusu almak

TÜVTÜRK RANDEVU ALMA

Tüvtürk Randevu Nasıl Alınır? daha detaylı resimlerle anlatımı aşağıda bulunmaktadır.



Tüvtürk Araç Muayene Randevu Linki tıklandığında karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkmaktadır.
tuvturk-randevu
Bu ekranda yukarıda kırmızı elipsle çevrili olarak görüldüğü gibi "Yeni Randevu" tıklandığında karşımıza gelen ekranın alt tarafında aşağıdaki gibi "Yukarıda belirtilen maddeleri okudum, anladım ve kabul ediyorum" kutucuğunun altındaki "devam" tıklanır.
tuvturk-randevu-alma
Aynı şekilde bir bilgilendirme ekranı daha gelir ve ekranın alt tarafında yer alan "devam" tıklandığında karşımıza gelen aşağıdaki gibi ekranda Tüvtürk araç muayene randevusu alınacak aracın "Plaka No"su ve (sağda resimde görüldüğü gibi ruhsatın sağ altında yer alan) "Trafik Tescil Belgesi Seri No" su girilir.
tuvturk-arac-muayene-randevu
Yukarıdaki ekranda görüldüğü üzere resimdeki yazan kod girilerek "devam" tıklanır. Aşağıdaki ekranda "Adı Soyadı", "E-Posta Adresi", "T.C.Kimlik No", "Cep Telefonu" bilgileri doğru şekilde doldurulur.
tuvturk-randevusu
"Hizmet Modeli" Periyodik araç muayene için Genel Muayene seçili bırakılır. Araç tipinizi seçiniz. ( Otomobil ise seçili bırakabilirsiniz) . Son muayene geçerlilik tarihi seçimi için kutucuğun sağında bulunan takvim ikonu tıklandığında yukarıda görüldüğü gibi tarih seçimi takvim üzerinden yapılabilir. "Randevu Tarihi" bölümünü de aynı şekilde takvim üzerinden seçim yapılarak tarih belirlenir.
tuvturk-randevu-sistemi
Tarih bölümleri doldurulduktan ve randevu alınacak şehir seçildikten sonra yukarıda görüldüğü gibi "devam" tıklanır.
Tabloda yer randevu alınacak istasyon yatay hizası ve randevu alınacak saat dikey hizası yeşil olan yerlerden aşağıda gösterildiği gibi uygun olanın seçimi yapılır.
tuvturk-randevu-guncelleme
Tüvtürk Randevu için Seçilen İstasyon / Saat bölümü konusunda emin olunduktan sonra "devam" tıklanır.
tuvturk-muayene-randevu
Tüvtürk yaptığımız aldığımız randevu ile ilgili onay öncesi bize değiştirmek son bir şans daha vermektedir. Yukarıdaki ekranın size ait bilgilerle dolu olanı dikkatlice kontrol edilerek  "randevuya onay ver" tıklanır. Tüvtürk araç muayene rezervasyon işleminiz Tamamlanmış bulunmaktadır.
tuvturk-arac-randevu

Yukarıda bulunan detaylı resimli anlatım Tüvtürk randevu alımında yardımcı olunmak amacıyla hazırlanmıştır. Kullanımından sadece kullanıcıları sorumludur.  Tüvtürk her türlü konuda gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
Tüvtürk Randevu ile ilgi genel bilgiler için tıklayınız.
araba muayene randevusu almak, araç muayene randeve, araç muayene randevu almak, araç muayene randevusu almak, araç muayene randevusu almak istiyorum, muayene randevusu almak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder