14 Aralık 2010 Salı

TC.Kimlik Numarasından Adres Bulma

Telefon Numarasından Adres Bulma -T.C. Kimlik Numarası'ndan Adres Bulma -Uydudan cep telefonu numarası yazarak adres bulma - Adres Bulma, Öğrenme






TC.Kimlik Numarasından Adres Bulma

Sanırım internette en çok aranan konulardan birisi de adres bulmaktır. Bir çok web ziyaretçisi bulmak istedikleri kişi veya kurumların iş veya ev adreslerini aramak ve bulmak için google arama yaparlar. Bu itibarla biz de aranan kişilerin adres bilgilerine nasıl ulaşabileceğiniz konusunda sade bir yazı oluşturmaya karar verdik. Adres bulma için aşağıdaki başlıklar size fikir verecektir.
TC.Kimlik Numarasından Adres Bulma:
Aranan kişinin TC.Kimlik Numarasını biliyorsanız, adresini bulmak için Yüksek Seçim Kurulu’nın http://www.ysk.gov.tr/ysk/index.html web adresinden arama yapabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi greken konu vatandaşlık numarasını doğru vermenizdir.
Ayrıca bu sayfada 18 yaşından küçükler ve seçmen kaydı olmayanların adreslerini bulmak mümkün değil. Çünkü YSK.nın sitesi sadece Seçme ve Seçilme Hakkı olanların bilgilerini tutuyor. Genel olarak ikametgah bilgilerine dayalı olan bu sistem daha çok ev adresi bulma için işe yarıyor. Şayet iş adresi bulmak istiyorsanız sitenin pek yararlı olacağını sanmıyoruz.
Ayrıca bu konudaki programlardan Buğra Ayan tarafından yapılmış “TC. Kimlik No yaz Adresi Bulsun” isimli adres bulma programı da YSK sitesinden veri çekerek, TC kimlik bilgilerine göre aranan adresi bulmak için ideal bir program. İlgili adres bulma programını indirmek için: http://www.bugraayan.com/tckimlik.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder