7 Aralık 2010 Salı

JUSTİN.TV, DEN BANLANMA - JUSTİN.TV, DEN BANLANMAMA




        Belki burası yeri değil ama bu konuda bende mağdur olduğum için, justin. tv ,den banlanmadan yayın yapma konusunda bayağı bi araştırma yaptım. Bilen bilir canlı maç yayınlama wep siteleri olan birçok webmaster arkadaşımız bu wepsitelerinin tanıtımı için justin.tv den maç yayını yaparak ekrana wep sitelerinin adresini yerleştirip justin.tv,ye gelen ziyaretçileri kendi wep sitelerine yönlendirerek bayağı bir hit alıyordu. Ama son zamanlarda yayına başlar başlamaz justin.tv telif hakları gerekçesiyle bu yayınlara izin vermemekte ve bu tarz yayın yapan kullanıcıları banla maktadır.
      
       Peki justin.tv, den banlanmadan nasıl yayın yapabiliriz?
justin.tv, den banlanmadan yapabilmemiz için öncelikle chat kutusuns wepsitemizin adresini kesinlikle yazmamalıyız. Yok eğer illa yazacağım diyorsanız justin tv ye premium üye olun, o zaman banlanmazsınız. Ama bence buna gerek yok ekrana wepsitenizin adresini monta etmeniz de ziyaretçileri sitenize yönlendirecektir. 

1 yorum:

  1. TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme ,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme,TC Kimlik No Sorgulama, Vatandaşlık Numarası, TC Kimlik Numarası Öğrenme http://derdetacir.blogspot.com

    YanıtlaSil